Inspiratie-Transitie ontmoeting

Vanuit de Salt Farm Foundation hebben wij een bijzondere activiteit, een inspiratie-transitie ontmoeting, met rondleiding en zilte lunch/proeverij bij de Salt Farm Foundation van Marc van Rijsselberge. De foundation heeft als doel zilte landbouw mogelijk te maken om zo voedselschaarste op te lossen, bij te dragen aan armoedebestrijding en een oplossing te bieden voor de nadelige gevolgen van klimaatverandering. Een bezoek meer dan waard.

De inspiratie is met een lunch of diner van zilte groenten, die verbouwd zijn bij de Salt Farm. De Salt Farm Foundation veroorzaakte een wereldwijde bewustzijnsverandering als wegbereider op het gebied van voedselproductie onder extreem moeilijke omstandigheden. Deze ontwikkeling heeft aanzet geven om bedreigingen om te bouwen naar kansen in de heden en toekomst in teken van zeespiegelstijging en verzilting. Een interessante inkijk wat veranderingsprocessen in het kader van eiwittransitie en klimaatverandering voor uw bedrijf zouden kunnen betekenen.

Prijs van deze inspiratie-transitie ontmoetingen op aanvraag.

Dit doen wij ook in samenwerking met Eigenwijze Evenementen:

Texel is magisch. Onze programma’s op Texel stimuleren creativiteit, versterken de onderlinge band, bevorderen de communicatie en creëren een gezamenlijk visie. Hiermee leg je als familiebedrijf een solide basis voor de toekomst. Dankbaar dat wij hieraan mogen bijdragen, samen met Miranda Kruithof, Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen op het bijzondere eiland Texel!

Familia Est Omnia”